معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تات:
آینده کشاورزی کشور به پژوهشهای شوری و دیم وابسته است/ پیگیری تصویب طرح کلان شوری در سازمان تات

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به تغییر اقلیم و کاهش کیفیت منابع آب، آینده کشاورزی کشور به پژوهشهای شوری و دیم وابسته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، کریم احمدی صومعه که با هدف بررسی توانمندی و ظرفیتها و رسیدگی به مسایل و مشکلات مرکز ملی تحقیقات شوری به یزد سفر کرده بود، در نشستی، شوری را عامل کاهش عملکرد تدریجی و تولید محصولات کشاورزی دانست و از آن به عنوان چالش بزرگ پیش روی بخش کشاورزی کشور یاد کرد.
وی ضمن تاکید بر حمایت تمام قد از پروژهها و پژوهشهای مرتبط با شوری در بخش کشاورزی، از قول مساعد به منظور پیگیری تصویب طرح کلان شوری در سازمان خبر داد و نگاه سازمان به مرکز ملی تحقیقات شوری را ویژه دانست.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تات گفت: منابع و ظرفیتهای مالی موجود در تمامی زیرمجموعههای سازمان متعلق به همه سازمان است و با مدیریت مناسب و پرهیز از یکجانبهگرایی چالش تامین هزینه تمامی زیرمجموعههای بزرگ و کوچک سازمان حل و برطرف خواهد شد.
وی با اشاره به انعکاس دستاوردهای مرکز ملی تحقیقات شوری در سازمان و کشور، گفت: عملکرد مرکز باید در زمینه معرفی دستاوردها و نتایج اثربخش در سطح کلان پررنگ شود و این مهم نیازمند اهتمام بیشتر همکاران در این زمینه است.
احمدی صومعه ضمن برشمردن برخی مشکلات و محدودیتهای موجود در زمینه مسایل و منابع تملکی، موضوعات مربوط به تامین آب را اولویت نخست تخصیص این منابع دانست و تخصیص منابع به سایر موارد پرهزینه را براساس مسایل اولویتدار اعلام کرد.
وی همچنین مسایل مربوط به مستندسازی و پیگیری تعیین تکلیف تمامی ایستگاهها و منابع مشکلدار و دارای چالش را برشمرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تات به مباحث مربوط به چابکسازی سازمان اشاره کرد و گفت: چابکسازی لزوما به معنای کوچک کردن بخشهایی از سازمان نیست و منظور از این امر دیده شدن اولویتها در اصلاح ساختارهای مشکلدار و ناکارآمد سازمان است و ممکن است در برخی قسمتها ساختار گستردهتر نیز شود.
وی همچنین توجه و اهتمام استان یزد و پیگیری به منظور در اختیار گرفتن ظرفیتها و منابع موجود استان برای ارتقای مرکز ملی تحقیقات شوری را یکی از راههای تامین منابع این مرکز دانست و خواستار توجه ویژه به این مورد شد.
نظر دهید